Solceller

0 kr
årligt sparet på elregningen med 10-15 m2 solceller

Kan solceller betale sig i 2023?

Det er vores erfaring, at installation af solceller her i 2023 i den grad kan betale sig. Elpriserne er steget dramatisk, og det ser ikke ud til at stoppe. Vi har aldrig før, været peget så retningen mod solenergi, som nu. Med nuværende elpriser, det det kun være en fordel, at investere i solceller nu.

Med elpriser som er steget de seneste måneder, ser vi ikke, at der er udsigt til den falder indenfor den nærmeste fremtid. Derfor kan det være en rigtig god ide, allerede nu at investerer i solceller.

 Tværtimod stigen elpriser, så prisen på et solcelleanlæg faldet markant de seneste år, hvilket gør det til en god købsmulighed.

 Solceller bliver lavet mere effektive end nogensinde før, da der skal sættes færre paneler op med samme mængde strøm de afgiver. Dette sparer dig som forbruger for køb af ekstra paneler, materialer og udgifter til elektrikeren.

Med nye teknologier, behøver man ikke, at dække et helt tag for at få strøm. Derfor behøver man ikke mere end blot et par paneler.

Installation af solceller

Med nye teknologier, behøver man ikke, at dække et helt tag med solceller for, at få strøm. Derfor behøver man ikke mere end blot et par paneler. Hos en autoriseret elektriker med flere års erfaring, kan du altid finde din tryghed. 

Med den rette ekspertise indenfor faget, kan en autoriseret elektriker rådgive angående produkter og montageformer.

Pris på solceller

Et typisk solcelleanlæg – på 10-15 m2 – kan spare dig cirka 2.000 kroner årligt på elregningen. Dette varierer selvfølgelig, ud fra hvor mange m2 solceller du har, samt hvor meget strøm du bruger.

 Derefter vil besparelsen også være anderledes, hvis du har flere m2 af solceller. Det kan bedst svare sig, hvis man på stående fod ved, at man bliver boende i hustanden i flere år. 

Mange hænger fast i ønsket om, at elregningen skal ”gå i 0”. De tænker på gamle ordninger, som for længst er ophørt. i 2023 er vores anbefaling, at man bevæger sig hen til et anlæg, som dækker ca. 50% af dit strømforbrug.

Billede af hvordan man sparer penge med solceller

Solceller til private

Som kommende solceller ejer, er købsmuligheden aldrig været højere end den er nu. Prisen på et solcelleanlæg har været faldende de seneste år, men effektiviteten af dem er kun gået op. Derfor vil man på stående fod, have den bedste mulighed for netop af få anskaffet sig solceller. Med mærkbare stigninger i elpriser, har det skabt gode betingelser for private at investere på.

Fordele ved at samarbejde med en autoriseret elektriker​

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg så kontakt en autoriseret elektriker for en uforpligtende samtale. De vil ofte gerne udføre gratis projektering og økonomiberegning.
Solceller til virksomheder

Solceller til erhverv

Der ses en stigende tildens i, at flere og flere danske virksomheder benytter sig af solens energi. Størstedelen af danske virksomheder, ejerforeninger og offentlige institutioner har stort potentiale. Ved at gøre brug af virksomheders store tomme tagflader, vil et solcelleanlæg være en energioptimeret løsning. 

Primært ligger strømforbruget i dagtimerne, hvor det også er tidsrummet for et aktivt solcelleanlæg.

Med et erhvervsanlæg kan der opnås en fast produktionspris på strøm ned til 20 øre pr. kWh, imens anlægget med et højt egetforbrug typisk vil tjene sig hjem på blot 5-10 år.
Tag fat i en autoriseret elektriker, som har flere års erfaring i at opsætte et solcelleanlæg. Det er vigtigt, at anlægget dimensioneres korrekt.

En autoriseret elektriker vil ud fra jeres aktuelle elforbrug, skræddersy det mest optimale solcelleanlæg efter jeres behov. De tilbyder ofte, at hjælpe med opgaven fra start til slut. Det indebærer ansøgningsprocessen, montage, og service aftaler.

Solceller til kolonihave

I kolonihaver, er det ofte, at der bliver slukket for strømmen efter sommersæson. Med et solcelleanlæg får du mulighed for at have strøm året rundt.

Det er en nem og billig løsning at få installeret et solcelleanlæg på sit kolonihavehus. Selvom det primært vil være weekendbesøg, vil du med et solcelle anlæg stadigvæk spare penge og strøm. I et sommerhus vil elforbruget typisk være lavere end i en almen bolig.

Derfor kan det være svært at vide, om det kan betale sig at etablere et solcelleanlæg. Få derfor en autoriseret elektriker til at afgive et uforpligtende tilbud og en besparelsesberegning.

Solceller i kolonihave installeres

RING ELLER SKRIV FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK OM dine muligheder for energioptimering